İktidarı düşürmek için ülkeyi düşürmeye hazırlar

Zilleti oluşturanların Kovid salgınına bağlı olarak yaşanan olumsuzlukları fırsata çevirme imkânını hızla kaybetmenin telaşı ile işi nerelere kadar götürüp, neleri feda edebildiklerini ibretle ve...

Zilleti oluşturanların Kovid salgınına bağlı olarak yaşanan olumsuzlukları fırsata çevirme imkânını hızla kaybetmenin telaşı ile işi nerelere kadar götürüp, neleri feda edebildiklerini ibretle ve hayretle izliyoruz. Sayın Bahçeli, son grup konuşmasında, “Ülkemizdeki muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı bile düşürmeye hazırdır” demişti. Türkiye’de muhalefet adına zillete gömülenlerin şu andaki durumunu bundan daha güzel, daha açık, daha anlaşılır şekilde izah edebilecek bir cümle kurulamazdı. Gerçekten de iktidarı düşürmek için her şeyi feda etmeye, her değeri ayaklar altına almaya ve net biçimde vatanı bile düşürmeye hazır bir muhalefetle karşı karşıyayız.

AZILI TÜRK DÜŞMANLARI BİLE BU KADAR İLERİ GİDEMEDİ

Ne yalanda sınır tanıyorlar, ne iftirada durmak biliyorlar. Teröre sarılıyor, ihanete yol veriyor, Türk ve Türkiye düşmanları ile iş birliği yapıyor, kriz, kaos ve yıkımı onaylıyorlar. Kelimenin tam anlamıyla zıvanadan çıkmış durumdalar. En azılı Türk düşmanının söyleyemeyeceğini söylüyor, sonra da bütün dünyanın buna inanmakla kalmayıp, Türkiye’ye karşı harekete geçmesini bekliyor ve hatta istiyorlar. Şu Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına bakar mısınız? Kendisini dinlerseniz, Türkiye’de ne demokrasi var, ne hukuk işliyor, ne milli irade bir işe yarıyor zannedersiniz. İnsanlar korku içinde yaşıyor, sokakların aç ve açıkta kalmış, bir lokma ekmek için birbirlerini öldüren insanlarla dolu olduğunu düşünürsünüz. Bu anlayışa göre, PKK terör yapılanması değil de masum bir sivil toplum örgütüdür. FETÖ haksızlığa uğramış bir yardım derneğidir. Ama Türk milletinin hür iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanı, ülkenin düşmesi de dâhil her ne pahasına olursa olsun mutlaka alaşağı edilmesi gereken bir kişi, Cumhur İttifakı da mutlaka yok edilmesi gereken bir kurumdur. İşin kötüsü, AK Parti’nin içinde uzun yıllar en üst mevkilerde bulunmuş kaçkınlar da dâhil bütün yancıları aynı anlayış ve aynı tutum içindedir. Bu da yetmiyor, medya mensubundan sivil örgütlenmelere kadar diğer yancılar da bu karanlık zihniyetle beraberdir, hatta ellerinden gelse daha da ileri götürüyorlar. İsrail’inden Yunanistan’ına, ABD’sinden Ermenistan’ına kadar Türkiye’ye açık düşmanlık eden kurumlar, kuruluşlar, devletler ve liderler bile bu kadar ileri gidemedi, bu kadar ağır ithamlarda bulunamadılar.

BİR YERLERDE HAZIRLANIP SERVİS EDİLİYOR

Ele geçirdikleri medyada ve sosyal medyada öyle şeyler yazıyor, öyle şeyler paylaşıyor, öyle şeyler iddia ediyorlar ki, “artık bu kadar da olmaz” diyorsunuz. Belli ki, bütün bunlar belli bir yerden üretiliyor, hazırlanıyor ve servis ediliyor. Çok organize bir ihanetle karşı karşıyayız. Bir yıkım propagandası yürütülüyor ve bunu amansız biçimde ve kesintisiz şekilde sürdürüyorlar. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını ve her şeyin bir yerlerden servis edildiğini başta CHP ve İP olmak üzere zillet unsurlarından gelen açıklamalar kesin olarak ele veriyor.

DAHA NASIL DEMOKRASİ OLSUN?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar