İç işgal cephesinde mevziye girenler

Zor ve sıkıntılı bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yıla, yeni ve daha büyük iddialarla giriyoruz. 14 Mart 2021’de MHP’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı yapılacaktır.

Zor ve sıkıntılı bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yıla, yeni ve daha büyük iddialarla giriyoruz. 14 Mart 2021’de MHP’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı yapılacaktır. İl ve ilçe kongreleri büyük bir vakarla tamamlandı ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, yeni il başkanları ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Yaptığı konuşmada 2020’nin belaların kol gezdiği, tehlikelerin cirit attığı, tehditlerin serbest dolaşıma girdiği bir yılın adı olduğunu söyledi. İnsanlığın Kovid-19 salgınına bağlı olarak büyük bir sınavın içine girdiğini hatırlattıktan sonra da Türkiye’nin gündemini değerlendirdi.

UĞURSUZ ZİLLET KAFİLESİ

“Türkiye’nin en önemli sorunu, iç cephesinde açılan gediklerdir” cümlesi, aslında her şeyin özetidir. Bu gediklerin nasıl açıldığını ise konuşmanın ayrıntılarında ortaya koydu: “Salgın dünyayı kasıp kavururken, bu olağanüstü ve hassas dönemde istismarı paravan yapanların, yaşanan zorluklara sevinenlerin, böylesi bir hâlde bile iktidar devşirmek için çırpınanların ya ar damarları çatlamış ya da kansızlıkları dillerine vurmuştur. Bakınız CHP’ye, bakınız İYİ Parti’ye, bakınız HDP’ye, bakınız diğer siyasi ucubelere, emin olunuz görüp göreceğiniz bu olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar