Husumet cephesine ikaz!

Yeni yılla birlikte Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olanların sinsi ve karanlık emellerini hayata geçirmek için planlı bir şekilde faaliyet sürdürdüklerini, birinin bıraktığı yerden diğerinin devam ettiğini ibretle izliyoruz.

Yeni yılla birlikte Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olanların sinsi ve karanlık emellerini hayata geçirmek için planlı bir şekilde faaliyet sürdürdüklerini, birinin bıraktığı yerden diğerinin devam ettiğini ibretle izliyoruz. Vatana ihanetin yeni sürümleriyle piyasadalar. Özellikle sokakları hareketlendirebilmek ve bir sosyal çalkantı oluşturabilmek adına her şeyi tahrik ve provokasyon için fırsata çevirmeye çabalıyorlar. Zillet güruhu, başta kontrolünde tuttuğu medya olmak üzere bütün unsurları ile bir olağanüstülük oluşturabilmenin gayreti içindedir. Cumhur İttifakı’nı sarsabilmek uğruna feda edemeyecekleri hiçbir şeyin olmadığını her gün yeni örnekleri ile görüyoruz.

İLKEL VE İLKESİZ ANLAYIŞ

Elbette bu ülke sahipsiz olmadığı gibi, meydanın da bu yıkım güruhuna bırakılması hiçbir şartta mümkün değildir. Nitekim, Sayın Devlet Bahçeli, son kozlarını oynamak için tekrar nifak sahnesine çıkan bu kaos failleri ve kargaşa figüranlarına hem hadlerini bildirmiş, hem de oyunlarını bozmuştur. Yapılan açıklamanın ayrıntıları haber sayfalarımızda mevcuttur. Biz yerimizin el verdiği ölçüde bir özet yapalım. Türkiye başörtüsü tartışmalarını artık geride bırakmış olsa da, inanç ve insan haklarına tahammülsüzlüklerinin yeniden nüksettiğini gördük.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar