Diyorlar ki, HDP şu kadar oy aldı!

Türkiye’nin gündemi ile zilletin gündemi hiçbir zaman birbiriyle örtüşmüyor. Milletin meselesiyle CHP ve yancılarının derdi asla aynı olmuyor. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, grup...

Türkiye’nin gündemi ile zilletin gündemi hiçbir zaman birbiriyle örtüşmüyor. Milletin meselesiyle CHP ve yancılarının derdi asla aynı olmuyor. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, grup konuşmasında bu çarpıklığa dikkat çekti, uyarılarda bulundu. Ülkemizin varlığının ve birliğinin her şeyin üzerinde olduğunu dosta düşmana bir defa daha gösterdi, milletimizin beklentilerine tercüman oldu. Bu veciz konuşmanın bazı bölümlerini konu başlıkları ile bir defa daha hatırlatmayı görev biliyorum:

SİPARİŞ GÜNDEM ERKEN SEÇİM

“Erken seçim tartışmalarının sıcak gündemde tutulması maksadıyla sipariş açıklamalar yapan gafillerin, 2023 yılının Haziran ayını beklemek durumunda olduklarını bir kez daha hatırlatmayı lüzumlu görüyoruz. Türkiye’nin geleceği heba edilemez, etmek için ortam kollayanlara fırsat verilemez. Bölücü terör örgütü PKK’nın keşif kolu ve gözetleme kulesi olan HDP’yle yasak bir ittifak şemsiyesi altında toplananlar, bunun adına da gerçek anlamından koparılmış demokratik güç birliği diyenler içine düştükleri zilletin bedelini er ya da geç ödeyeceklerdir.

HERKES HESABINI DOĞRU YAPMALI

2021 yılı İstiklal Marşı’nın yüzüncü yıl dönümüdür. Aynı zamanda 2021 yılı İstiklal Marşı yılıdır. Korkma, diye başlıyor İstiklal Marşı’mız, Korkma! Ve bu milleti korkutacak, korkuyla sindirecek, korkudan korkuya sürükleyecek herhangi bir muhasım güç dünya üzerinde ne olmuş ne de olacaktır. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır. CHP yanlıştadır, İP yanlış ata oynamıştır, HDP ise A’dan Z’ye yozlaşmanın ve terör bataklığının içindedir. Dünyanın hangi medeni ve demokratik ülkesinde teröre aleni destek veren bir partiye ahlaken ve hukuken cevaz vardır? 13 insanımızın kafasına kurşun sıkmak suretiyle şehit eden teröristlere arka çıkan, yardım ve yataklık yapan parti görünümlü bir suç örgütüne siyaset ve demokrasi hayatında nasıl yer olacaktır? Gara’da yuvalanan teröristlere haber götürüp onlardan kanlı emirler getiren milletvekillerinin şehit ve gazi yadigârı TBMM’de ne işi vardır? HDP tarih ve millet önünde suçludur, destekçileri suçludur, ittifak ortakları ağır bir vebal altındadır.

BUNLAR NEYİN KAFASINI YAŞIYOR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar