CHP adayından ne istiyorlar?

ABD’den Yunanistan’a, FETÖ’den PKK’ya kadar Türk milleti ile hesabı olanlar neden bu kadar telaşlıdır? ABD’den, AB ülkelerinden gelen tehdit dolu açıklamalar, müdahale gayretleri nedendir?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki farkı anlamak, ikisi arasında bir tercih yapmak için ilave bir bilgiye, açık oturumda kimin daha başarılı olduğu üzerinden bir değerlendirme yapmaya ihtiyaç yoktur. Binali Yıldırım eksiği ile fazlasıyla, doğrusuyla yanlışıyla bu ülkede 17 yıldır yüksek siyaset yapıyor. Göz önündedir ve siyasette uzaktan yakından ilgisi olan herkesin kendisi hakkında bir fikri vardır. Birkaç saatlik bir açık oturumun bu anlamda kendisine sağlayacağı hiçbir katkı yoktur ve zaten olmamıştır.

PİYANGODAN ÇIKTI

  Tanınmaya, kendini anlatmaya, seçmene mesaj vermeye ihtiyacı olan Ekrem İmamoğlu’dur. Kelimenin tam anlamıyla piyangodan çıkmıştır. Muharrem İnce’den Gürsel Tekin’e, Akif Hamza Çebi’den İlhan Kesici’ye kadar, her biri siyasette öyle ya da böyle emek vermiş, öne çıkmış, tanınan, bilinen, CHP teşkilatlarının istediği, beklediği isimler varken, nasıl oldu da son derece silik, Beylikdüzü ilçesinde Belediye Başkanlığı yapmış olmasına rağmen bilinmeyen, tanınmayan birisi zembille indirildi ve aday yapıldı? Kemal Kılıçdaroğlu bütün itirazlara rağmen, hatta Genel Başkanlığını ortaya koyarak bu isimde neden ısrar etti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar