Bunlara nasıl ülke teslim edilir?

         Zillet güruhunun Türk milletinden ümidi kestiği ve felaket, hastalık, terör ve dış müdahale  dahil, akla gelebilecek her türlü olağandışılıktan iktidar beklediği artık...

         Zillet güruhunun Türk milletinden ümidi kestiği ve felaket, hastalık, terör ve dış müdahale  dahil, akla gelebilecek her türlü olağandışılıktan iktidar beklediği artık herkesin malumudur. Biran için kirli hesaplarının tuttuğunu ve bunların ülkeyi yönetme sorumluluğu yüklendiklerini varsayalım. Böyle bir sorumluluğu bu perişan halleriyle nasıl taşıyıp, ne yapacaklar? Bırakın birbirleriyle anlaşmayı, paslaşmayı, uyumu, her biri kendi içinde darmadağınık halde. Her kafadan bir ses çıkıyor, erken kalkan kendisini partinin sahibi ilan edip, rota çiziyor.

NE YÖNÜ NE İLKESİ VAR

           Şu CHP’nin zavallı haline bakar mısınız? Bir Genel Başkanları var, evlere şenlik. Hiç kimseye gerek kalmadan kendi kendine zaten yetiyor. Kurduğu her cümleyi, bir sonrakiyle yine kendisi çürütüyor. CHP gibi bir partinin nereden gelip nereye gittiğini ne bilen var, ne anlayan bulunuyor. Birgün FETÖ’nün yanında, ertesi gün PKK uzantılarıyla kol kola. Sağ deseniz sağda değil, sol deseniz solcu değil. Ne yönü, ne ilkesi var. İçeriden ve dışarıdan akla gelebilecek her türlü etkiye açık şekilde, oradan oraya savruluyor. Köklerinden koptu, varlık sebebinden tamamen uzaklaştı. Bu bizim iddiamız değil, ömrünü CHP yolunda tüketmişlerin tespitleri. Biz ne kadar çabalasak da CHP’nin gerçek yüzünü ifşa etmekte Muharrem İnce’nin söylediklerinin yanından bile geçemeyiz.

ÇÖZÜLME NEREYE KADAR GİDER?

         İşte bu CHP zillet güruhunun lokomotifi durumunda, varın gerisini siz hesap edin. Bu partiye ülke yönetme sorumluluğu verilirse FETÖ’yü mü memnun edecek, PKK’ya mı diyet ödeyecek? Dışarıdan yönlendirenlerin taleplerine mi yetişecek, her biri ayrı hesap peşinde olan kendi içindekileri mi tatmin edecek? Ele geçirdikleri belediyelerin halini görüyorsunuz. Kaldı ki oralarda imkanlar daha sınırlı olduğu gibi, hukukun da sıkı denetimi var. Buna rağmen, aradan 2 yıla yakın zaman geçti ve hala HDP’ye diyet ödemekle meşguller. Böyle bir CHP’ye kendi içindekiler bile inanmıyor ve başlayan çözülmenin nereye kadar gideceğini kimse kestiremiyor.

PARTİ DEĞİL TERÖR ODAĞI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 489 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar