Bizans'ın uzantıları

Türkiye'nin çatışmak yerine uzlaşmak, yağmalamak yerine paylaşmak için açtığı krediyi yanlış değerlendiren Yunanistan’ın yeni yıla girerken özellikle Ege adalarındaki azgınlıkları bardağı taşırmak üzeredir.

Türkiye'nin çatışmak yerine uzlaşmak, yağmalamak yerine paylaşmak için açtığı krediyi yanlış değerlendiren Yunanistan’ın yeni yıla girerken özellikle Ege adalarındaki azgınlıkları bardağı taşırmak üzeredir. Kendi halkının aç karnını doyurmak yerine, ABD ve Fransa gibi bazı AB ülkelerinin de dolduruşuna gelerek silahlanma telaşına düşen bu Bizans bozuntuları, hadlerini çok aşmaya başlamışlardır. Bu gidişatlarının sonunun Ege Denizi’nin soğuk sularında çırpınarak dedelerinin akıbetlerine uğramak olacağını kendilerini bir defa daha ve altını çizerek hatırlatalım.

ÇİRKEFLİK GENLERİNE İŞLEMİŞ

Maraza çıkarmak, çok iyi bildikleri Bizans entrikaları çevirmek, gürültü yapıp ortalığı ve özellikle de arkalarındaki ağababalarını devreye sokmaya uğraşmak beyhude bir çabadır. Bu kirli oyunları artık çok iyi biliyoruz. Zira, Yunan tarihi oyun ve entrika tarihidir. Çirkeflik genlerine işlemiştir. Yine aynı şeyi yapıyorlar. Akıl ve izah sahibi herkes biliyor ki, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de olmasının Yunanistan’ı ilgilendiren hiçbir tarafı yoktur. Biz tamamen hakkımız olanı alıyor, hukukun bize verdiği yetki ve imkanları kullanıyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar