ABD'nin vahim yanlışı

Türkiye her ne kadar İstanbul seçimlerine odaklanmış olsa da, hayati önemde başka gelişmeler de yaşanıyor.

 S-400 alımında son aşamaya gelindi ve bu konudaki kararlılığımız dost zannettiğimiz başta ABD olmak üzere birçok ülkeyi çılgına çevirmiş durumdadır. F-35’lerde yaşanan kriz kopma noktasına gelmiştir. Doğu Akdeniz’de bir oldu-bitti ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devre dışı bırakılmak isteniyor. İdlib’de önemli gelişmeler var. Pençe operasyonu büyük bir başarı ile devam ettirilirken, ne yazık ki, şehit haberleri de geliyor. Fırat’ın doğusunda ki terör varlıklarının mutlaka ve ivedilikle yok edilmesi için daha fazla geç kalamayız. Bütün bunlara bir de askerlik kanunda yapılan köklü değişiklik eklenmiştir.

EN ÇOK İHTİYACI OLAN ÜLKEYİZ

Bütün bu meseleler Türkiye için hayati önemdedir. S-400 bir hava savunma sistemidir. Böyle bir sisteme dünyada en çok ihtiyacı olan belki de birinci ülkeyiz.Bizden çok daha düşük tehditlerle karşılaşan ülkeler hava savunma sistemlerine rahatlıkla sahip olabilirken, biz yıllardır bütün girişimlerimize rağmen, sözde dostlarımızdan bir karşılık alamadık. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar