FIFA'ya kim gitse kötü adam oluyor

Quaresma alacakları için FIFA'ya gidince Başkan Fikret Orman'ın, "Parasını ödeyin gönderin' açıklamaları basına yansıdı. Bunun üzerine Portekizli futbolcu, "Memnun değillerse toplantı yapmaları yeterli" çıkışı ile dikkat çekti.

Bu işin sonu nereye gider?

NET bir şekilde biliniyor ki bizim bütün kulüplerimizin ciddi mali sıkıntıları var. Bu yüzden de büyük bir borç yükünün altındalar. Tabii ki bu şartlarda maaşlarda, transfer alacaklarında gecikmeler oluyor. Bunun sonucunda da herhangi bir futbolcu alacağı için FIFA'ya müracaat edince, genelde 'Sen bunu nasıl yaparsın' diye istenmeyen adam ilan ediyorlar. Beşiktaş bugüne kadar Quaresma konusunda başka yönde birçok sıkıntılar da yaşadı. Bakalım konu neye bağlanacak!


Konoplyanka, bu sezon Almanya Bundesliga'da Schalke 04 formasıyla 13 maça çıkıp 1 gol, 1 asist kaydetti.?

KONOPLYANKA için uyarım var!

F.Bahçe'nin borcu 3.5 milyar TL olarak açıklandı. Bu kadar borçla bir kulüp döner mi? 'Fener ol' kampanyası ilaç olur mu? İş ve spor adamı olarak bunu değerlendirir misiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağır çekim film gibi hücum ediyor 23 Nisan 2024 | 3.034 Okunma Ofansif yükü Barış Alper taşıyor 22 Nisan 2024 | 204 Okunma Kartal’ın değişiklikleri gereksizdi 19 Nisan 2024 | 851 Okunma Galibiyetin mimarı Victor Nelsson 16 Nisan 2024 | 355 Okunma Osayi ve Livakovic! 15 Nisan 2024 | 541 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar