Kudüs’ü ziyaret etmek neyi değiştirir?

Geçtiğimiz hafta, Albayrak Medya’nın güçlü şirketlerinden Reklam Piri’nin Genel Müdürü Abdullah Hanönü tarafından oluşturulan 45 kişilik bir grupla Kudüs’ü ziyaret ettik. Grubumuz iş...

Geçtiğimiz hafta, Albayrak Medya’nın güçlü şirketlerinden Reklam Piri’nin Genel Müdürü Abdullah Hanönü tarafından oluşturulan 45 kişilik bir grupla Kudüs’ü ziyaret ettik.

Grubumuz iş adamlarından, fabrika yöneticilerinden, üç büyükşehir belediyesinin kültür müdürlerinden, tv-gazete yetkilileriyle, bunların taşradaki temsilcilerinden teşekkül etmişti.

Büyük şirketlerin hizmet aldıkları ya da verdikleri sair kuruluşların yönetici ve elemanlarını yurtdışı / yurtiçi gezileriyle ödüllendirdikleri herkesin malumu olduğu gibi, bu gezilerin yurt içinde turistik beldelere, yurt dışında Venedik, Miami vb. eğlence ve kültür merkezlerine yapıldığı da bilinen bir şeydir.

Albayrak Medya Reklam Piri’nin, neredeyse teamül haline gelmiş bulunan bu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 93 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 966 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar