Hatta ve hattatlığa mahsus hâfızanın karesi tamamlandı

Uğur Derman Hocamızın, ilk üç kitabı yine Kubbealtı Yayınları’nca okurlara sunulan Ömrümün Bereketi adlı eserlerinin dördüncüsü artık elimizde. Bu değerli eserini, “...Gelenekli...

Uğur Derman Hocamızın, ilk üç kitabı yine Kubbealtı Yayınları’nca okurlara sunulan Ömrümün Bereketi adlı eserlerinin dördüncüsü artık elimizde.

Bu değerli eserini, “...Gelenekli san’atlarımızın asırlardır kopmadan devamını sağlayan –adı mâlûm veya mechûl- hüner sahiplerine” ithaf eden Derman Hocamız, onunla aynı zamanda Ömrümün Bereketi serisinin tamamlandığını belirterek, şu nadide kaydı düşmüş:

“Yazı hayatımın 60. yılında aziz okuyucularımıza sunulan bu kitabın şahsıma verdiği hazzı Nâbî’nin (ö. 1712) meşrebime uyan şu beyti perçinliyor: Eğerçi köhne metâ’ız, revâcımız yokdur / Revâca da o kadar ihtiyacımız yokdur.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 93 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 964 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar