CHP, 100 milyon dolar yardım için kaç fabrika harcadı?

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, dünya yıkılsa da kendi yanlışında ısrar etmek gibi bir marifeti(!) var! Askerimize “Satıldı” diyerek herkesi çıldırtan vekiline destek vererek, darbe yapmayan ordudan intikam alıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, dünya yıkılsa da kendi yanlışında ısrar etmek gibi bir marifeti(!) var!

Askerimize “Satıldı” diyerek herkesi çıldırtan vekiline destek vererek, darbe yapmayan ordudan intikam alıyor.

Sosyal medyada “Aman dikkat…” esprilerine konu olan seri CHP’li tecavüzleri Türkiye’yi sarsıyor ama Kılıçdaroğlu (CHP’li kadınlara “Kendinizi savunun” dediğini dikkate almazsak) tek kelime etmiyor.

Bu yöntem Kılıçdaroğlu’nun siyasî başarısını borçlu olduğu bir FETÖ taktiğidir. “Hangi siyasî başarı” diye soranlara şaşarım. Kılıçdaroğlu’nun; iktidar yükü altına girmek gibi bir derdi asla yoktur. Onun tek hedefi “muhalefette iktidar” olmaktır ve bu lüksü de on yıldır yaşamaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum