Sincan’da CIA’cılar mı var?

Yurtdışına kaçan darbeci FETÖ üyesi subaylar, yalanlarla örgütün 15 Temmuz darbe girişimindeki rolünü örtmek için yoğun çaba içinde. Daha önce de TBMM’nin F16’lerle...

Yurtdışına kaçan darbeci FETÖ üyesi subaylar, yalanlarla örgütün 15 Temmuz darbe girişimindeki rolünü örtmek için yoğun çaba içinde.

Daha önce de TBMM’nin F16’lerle bombalanmadığını, içeriden “El Yapımı Patlayıcı” patlatıldığını iddia edecek kadar akla ziyan yalanlar içeren rapor hazırlamışlardı. Bununla yetinmeyip Türkiye’deki tetikçilerine belgeseller ve haberler yaptırıp kanlı ellerini yıkamaya çalıştılar. Yurtiçindeki bağlantıları çökünce firari FETÖ’cüler yeni bir atağa geçti.

Başını Ethem Gürbaş, Cafer Topkaya ve Sultan Çakıroğlu gibi FETÖ’cülerin çektiği firari subaylar Almanya’da bir araya gelmiş. Türkiye aleyhinde kampanyaların arttırılması kararlaştırılmış. Toplantıda, yabancı basına röportajlar vermek, sosyal medyada karalama kampanyaları yürüterek, FETÖ ile mücadele edenleri yıpratmak ve korkutmak amaçlı algı yönetimi yapılması talimatı verilmiş. (Yeni Şafak 31.07.2018) Haberi okuyunca ciddiye almadım; “FETÖ bu ne kadar yalan söylerle söylesin önemli olan gerçekler” dedim. Ama Belçika’dan bir okurumun gönderdiği haber konu üzerinde durmak gerektiğini gösterdi. Belçika’nın “La Libre Belgique” gazetesinde hafta sonu yayınlanan haberde, sözü edilen toplantıya katılan firari FETÖ’cü subay Cafer Topkaya ile ilgili bir haber yayınlanmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.356 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.431 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar