PKK, Mumcu, Bitlis, Okkan ve FETÖ’nün MİT kumpası

Bugün olduğu gibi Amerika ve İsrail ile bazı Avrupa ülkeleri canlı tutulan terör örgütü PKK’ya her türlü desteği veriyor.

PKK terör örgütünün Amerikan CIA ve İsrail MOSSAD bağlantısı ile elebaşı Öcalan’ın 1970’lerdeki MİT bağlantısını araştıran gazeteci Uğur Mumcu, Türkiye’deki terör olgusunun arkasındaki emperyalist senaryoyu çözmüştü. Bu yüzden PKK’lılar ve gazete görünümündeki propaganda araçlarında “Kürt düşmanı” iftirası atılıp açıkça hedef gösteriliyordu.

Katledilmeden birkaç ay önce PKK’nın yayın organı Özgür Gündem’de örgüt yöneticisi Yaşar Kaya’nın yazısını görür. Eşi Güldal Mumcu’ya, ‘Bunlar beni öldürecekler!’ der. Yaşar Kaya’nın, “... Mumcu’nun Kürtler için istediği bir şey var mı? Herkes maskesini çıkarsın! Yoksa yüzlerindeki maskeyi biz yırtacağız. Biz yırtmazsak bile Kürt halkının dinamiği yırtacak. Herkesin notu, karnesi belli olmuştur. Kürt düşmanlığı yapmamak bile namus borcudur...” satırlarını okur. Güldal Mumcu “Nereden çıkartıyorsun?” deyince “Halkın dinamiği yırtacaktır, sözünden. Bundan daha açık söyleyemezler” cevabını verir. (İçimden Geçen Zaman-Güldal Mumcu, sayfa 47-51)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘İsmailağa devlete akredite bir cemaattir’... ‘Gerektiğinde cemaatlere operasyon yapmalı’ 03 Mayıs 2024 | 6.039 Okunma FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.726 Okunma Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 763 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.836 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.402 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar