‘İngiliz derin devletinin adamı’ da oldum Elhamdülillah

Hürriyet Gazetesi Nedim Şener'in bugünkü (01.04.2022)''‘İngiliz derin devletinin adamı’ da oldum Elhamdülillah'' başlıklı yazısı.

Atılmadık iftira, hakkımda söylenmedik yalan kalmadı; bir zamanlar “Ergenekoncu” derlerdi, hatta bu iftira ile tutuklanıp yargılandım, beraat ettim. Şimdi o kumpasta başı çeken FETÖ’cü istihbaratçı polis belasını buldu, hapiste cezasını çekiyor.

O dönemde AKP’liler, “CHP’li”, “Ergenekoncu terörist” derdi, sonra CHP’liler “AKP’li” deyip yaftaladı. PKK’nın siyasi şubesi HDP’liler, “Kürt düşmanı” iftirası atarken, Ahmet Davutoğlu’nun ağzından “Kripto FETÖ’cü” ilan edildiğim de oldu. Konya’daki bir FETÖ soruşturması nedeniyle yazdığım yazıdan sonra şunları söylemişti: “Hiç kimse Konya’nın adını tahrif ederek yazısına başlık atarak, birtakım terör örgütlerinin mekânlarıyla Konya’yı özdeşleştirme çabası içine girerek, Konya’nın onuruyla oynayamaz. Konya’yı hedef alanlar kripto FETÖ’cüler ve 28 Şubat zihniyetinin uzantılarıdır.” Ben de 28 Ağustos 2017 tarihinde Posta gazetesindeki köşemde, “Kripto FETÖ’cü’ oldum sonunda Elhamdüllillah!!!” başlıklı bir yazı yazmıştım.

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu ve küfürü yaşam biçimi haline getirmiş İP’lilerin ettiği hakaretleri ise arşivlerde duruyor.

FETÖ, PKK, CHP, İP, HDP DERKEN...

FETÖ’cüler, PKK’lılar, HDP’liler, CHP’liler, İP’liler ve bunların trol orduları yanında şimdi de Adnan Oktar Suç Örgütü’nün elemanları saldırıya başladı. Önce, “derin devletin adamı” diye saçmaladılar, iki gündür de “İngiliz derin devletinin elemanı” diye kampanya yapıyorlar. Geçmişe bakarsanız ya birilerini satın almışlar ya hakkında bilgi toplayıp susturmuşlar ya tehdit etmişler ya da medya kampanyasıyla baskı altına almışlar. Bugün de aynı şeyi sosyal medya üzerinden yapmaya çalışıyorlar.

Sebebi, Adnan Oktar Suç Örgütü hakkında İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi’nin 28 Mart 2022 günü verdiği karar üzerine attığım şu tweet: “Adnan Oktar Suç Örgütü davasında tutuklama kararı... İstanbul BAM 2. Ceza Dairesi Adnan Oktar davasında tahliye edilen 68 sanık hakkındaki itirazı 61 sanık yönünden kabul etti. Tahliye kararlarını kaldırarak yeniden tutuklanmaları için yakalama kararı çıkardı.”

AJANSLARIN GEÇTİĞİ HABER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt katili PKK’nın ‘siyasi tetikçisi’ Bakırhan’ın kayyum üzerinden kaos planı 08 Mayıs 2024 | 1.689 Okunma Hakkında terör soruşturma ve yargılaması olan PKK/DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda 06 Mayıs 2024 | 1.840 Okunma ‘İsmailağa devlete akredite bir cemaattir’... ‘Gerektiğinde cemaatlere operasyon yapmalı’ 03 Mayıs 2024 | 6.168 Okunma FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.736 Okunma Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 765 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar