FETÖ üyesi darbeci Sürer’e cevabım…

FETÖ’cü sivil imam Adil Öksüz’ün başkanlığında 15 Temmuz darbe girişimi planlarının yapıldığı hazırlık toplantılarına katılan ve sözde “Yurtta Sulh Konseyi” üyesi FETÖ mensubu eski Tuğamiral Sinan Sürer’in ablası S… telefonla bana ulaştı...

Daha önce basında yeralan FETÖ’cü Sinan Sürer’in odasında ele geçirilen, iç savaş ve kaos planlarını içeren gizli ibareli bir dokümanı Habertürk televizyonunda hatırlatmıştım.

Ablası, kaos planı içeren dokümanı Sinan Sürer’in hazırlanmadığını MİT tarafından Genelkurmay’a gönderildiğini bildirdi. Ben de yayında dokümanın yabancı dilde yazılmış olduğunu belirtmiş Sürer’in hazırladığına dair bir cümle kurmamıştım. Sadece odasında bulunmasından söz etmiştim.

Ardından abla S… bana, durumu yazılı bildireceğini söyledi. Cevabı dün ulaştı. Yazılı metnin başlığında “Tekzip” kelimesini görünce şaşırdım. Hele şu ifade beni öfkelendirdi: “ ‘Yurtta Sulh Konseyi Üyesi....’, Fetöcü Subay..." evrakın kim ya da kimler tarafından hazırlandığı ile ilgili tam bir bilginiz olmamasına rağmen araştırdığım doküman olarak bahsettiniz ve doğrudan kardeşimi suçlayan beyanlarda bulundunuz maalesef.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ’cüleri çıldırtan Casusluk Yasası 10 Mayıs 2024 | 1.450 Okunma Kürt katili PKK’nın ‘siyasi tetikçisi’ Bakırhan’ın kayyum üzerinden kaos planı 08 Mayıs 2024 | 1.930 Okunma Hakkında terör soruşturma ve yargılaması olan PKK/DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda 06 Mayıs 2024 | 1.843 Okunma ‘İsmailağa devlete akredite bir cemaattir’... ‘Gerektiğinde cemaatlere operasyon yapmalı’ 03 Mayıs 2024 | 6.171 Okunma FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.741 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar