İyi ki Varsın

İçimizde gizli gizli çırpınıp duran, bir türlü dışarı çıkmasına izin vermediğimiz bir cümle birkaç gündür geldi hayatımızın ortasına yerleşti. “İyi ki...

İçimizde gizli gizli çırpınıp duran, bir türlü dışarı çıkmasına izin vermediğimiz bir cümle birkaç gündür geldi hayatımızın ortasına yerleşti. “İyi ki varsın” demek meğerse ne kadar değerliymiş, insanın içini nasıl da parçalıyormuş.

Eren Bülbül'ün cesareti, on beşinde ulaştığı makam bir daha gösterdi ki bu milletin vatansever evlatları tükenmez.

Karşımızda hain, cani bir topluluk var. Onların işi kanla beslenmek. Terörle bir yere ulaşacaklarını sandıkları bir anda karşılarına bir on beşli çıkıyor ve bütün hesapları alt üst ediyor.

Eren Bülbül'ün yürekliliği kadar aylar önce attığı bir tweet de gündeme geldi. “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın.” Eren'in şehadetiyle birlikte yürek burkan bu cümlesi de konuşuldu, gündemden düşmedi.

Eren Bülbül elbette vatan dendiğinde yüreği genişleyenlerin gündeminden düşmedi. Terör destekçilerini çarşaf çarşaf manşetlere taşıyanlar, gözyaşı dökenler, ardından ağıt yakanlar gazetelerinde Eren Bülbül için büyüteçle fark edilebilecek yer ayırmayı tercih ettiler.

Derdi vatan değil de teröre destek olanlardan Eren Bülbül'e destek olmalarını beklemek de yanlış olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.801 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 147 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 244 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar