Asıl şimdi gol

Zor günlerde nasıl olup da birbirimize kenetlendiğimize tüm dünya bir kez daha şahit oldu. Amerika’nın yaptırım uygulayacağına dair ilk haber ulaşır ulaşmaz milletin vekili olması için seçilip meclise...

Zor günlerde nasıl olup da birbirimize kenetlendiğimize tüm dünya bir kez daha şahit oldu.

Amerika’nın yaptırım uygulayacağına dair ilk haber ulaşır ulaşmaz milletin vekili olması için seçilip meclise gönderilen Ahmet Şık, bizim hiç şaşırmadığımız bir çıkış yaptı ve bu haberi “Gol” diyerek sevinçle karşıladı. Mantık çok net; Türkiye’nin karşısında kim varsa bunlar o kişileri, ülkeleri kendilerine dost edinmeyi bir şiar edinmeyi alışkanlık haline getirmişler. Bu gol sevinci de bunun bir tezahürü.

Uzaktan yakından Türkiye’nin yanında olduğunu belirten ülkeleri takdirle izliyoruz. Türkiye’de yatırım yapacağını belirten ülkelerin sayısı da artmaya devam ediyor.

Bu süreçte ülkesinin yanında olan vatan, millet sevdalıları yanında düşmana gerek yok dedirtecek adımlar atanlar da yok değil. Bu da her dönemde olacak şüphesiz.

Doları bahane ederek akıl almaz şeylere zam yapanların, fırsat kollayarak dolarla yatıp dolarla kalkanların da verecek bir hesapları olmalı. Bir bakıyoruz domatese zam gelmiş, su bile zamlanmış memlekette. Kurbanlıkların fiyatları artmış. Dolarla uzaktan yakından ilgisi olmayan ürünlere gizli zamlar gelmiş.

Bu çürük yumurtalar olacak her dönemde. Herkesten aynı duyarlılığı beklemek de doğru olmaz. Büyük bir toplumda yaşıyoruz. Her türden insan var içimizde. Krizi kendi için fırsata çevirmeye çalışan kişilerin zor zamanda kimin tarafında olacağını da böylelikle anlıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.798 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 143 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 241 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar