Kifayetsiz fetvacılar ve sessizlik…

Bizim “Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler” diye çok güzel bir sözümüz vardır. Günümüzde tam da bu durum yaşanmakta. Meydanı boş bulan kifayetsiz ve yetersiz...

Bizim “Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler” diye çok güzel bir sözümüz vardır. Günümüzde tam da bu durum yaşanmakta. Meydanı boş bulan kifayetsiz ve yetersiz insanlar ahkam üstüne ahkam kesiyorlar.

Tam tersine sesini yükseltmesi gerekenler ise adeta bir köşeye sinmiş, olup biteni seyrediyorlar.

Son “Abdurrahman Çelebi”miz GATA’dan çıktı. GATA başhekim yardımcılığı görevini yürüten Ali Edizer, görev ve eğitim alanının dışına çıkarak üstüne vazife olmayan sözler sarf etti.

Dini konularda derin bir ilmi birikim ve yeterlilik gereken konularda tabiri caizse “ipe sapa gelmez” sözler sarf eden Edizer, doğal olarak toplumun tepkisini çekti.

Senin neyine kardeşim sözde tebliğ yapıyorum dürtüsü ile fenomen olmaya çalışarak had aşmak.

Sen doktorsun, en iyi ve en doğru yapacağın tebliğ günümüzde yaşanan virüs belasına karşın, temizlik ve iman merkezli yönlendirici tavsiyelerde bulunmak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar