İstanbul Sözleşmesi can çekişirken…

Ayasofya’nın açılması ile ilgili yazıma “Elhamdulillah” diyerek başlamıştım.Şimdi bir “Elhamdulillah” daha demek istiyorum çünkü uzun zamandır topluma ve aileye verdiği zararları dile...

Ayasofya’nın açılması ile ilgili yazıma “Elhamdulillah” diyerek başlamıştım.

Şimdi bir “Elhamdulillah” daha demek istiyorum çünkü uzun zamandır topluma ve aileye verdiği zararları dile getirdiğim İstanbul Sözleşmesi’ne öldürücü bir yara vuruldu gibi.

İnşallah son nefesini verdiğini görmek de uzun sürmeyecek.

İstanbul Sözleşmesi’nin topluma etkilerini analiz ettikleri bir rapor hazırlandı. Bu rapor ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en kısa sürede toplumun büyük kesiminin şikayetçi olduğu bu sözleşme hakkında gereğini yapacağından en ufak bir şüphem yok.

Böyle bir karar alınmış olması durumunda bu millete son 300 yılın en büyük hizmeti yapılmış olacaktır. 

Ve bu hizmetin karşılığında bütün müslümanlar ve aileler tarafından yapılacak dualar hizmeti verenler yeter de artar bile.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar