Dikkat! Suriyeliler tuzağına düş(tük)üyoruz...

Milletin reaksiyonunu ve yumuşak taraflarını test eden emperyalist güçler bir sonraki adımlarını çoktan planlamaya başlamışlardır emin olun ki!

Bu millet ile olan mücadelelerinde cepheden yaptıkları saldırılarda başarılı olamayan emperyalist güçler taktik değiştirip çeşitli tuzaklarla başarılı olmanın yollarını aramışlardır.

Ve maalesef cephe saldırıları ile elde edemedikleri başarıları kurdukları tuzaklarla elde edebilmişlerdir.

“Böl, Parçala, Yut” taktiğini yüzyıllardır başarı ile sürdüren emperyalist güçler, sömürmek istedikleri ülkelerin içine yerleştirdikleri yerli işbirlikçi hainlerle hazırladıkları ve sahneledikleri tuzaklarda birçok milleti köleleştirmişlerdir. Emperyalist güçler, bizim içimize de yerleştirdikleri adamları sayesinde yüzyıllardır boyunduruk altında tuttukları bu yüce milleti kanaatimce yeni bir tuzağın içine çekmeye çalışmaktadırlar.

Daha önce yazdığım bir yazıda bu tuzağa dikkat çekmiştim.

Ülkemizde bulunan ve savaştan kaçan Suriyeli mülteciler üzerinden oynanmak istenen oyuna dikkat çektiğim yazımda hem devlet yetkilileri hem de halkı uyanık olmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet etmiştim.

Ancak geldiğimiz noktada son günlerde yaşanan olayları tahlil ettiğimizde maalesef bu tuzağa düştüğümüzü çok acı bir şekilde müşahede ettim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 222 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 298 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 178 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar