Muhalefetin iç siyaseti, ABD'nin dış siyaseti...

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, ben Ankara'dayken de bugün de bilgilerine, görüşlerine değer verdiğim bir meslektaşım, dostum.Önceki gün 'İyi Parti-HDP düellosu: Arkası gelir mi? İttifak...

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, ben Ankara'dayken de bugün de bilgilerine, görüşlerine değer verdiğim bir meslektaşım, dostum.

Önceki gün 'İyi Parti-HDP düellosu: Arkası gelir mi? İttifak zarar görür mü?' başlıklı yazısı, bir dikkat ve gerçekçi analiz örneği.

AKŞAM okurları hatırlayacaktır; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt'te bir HDP'linin 'Burası Kürdistan' sözüne tepki verememiş, eleştirilmişti. Buna karşılık, çarşamba günü TBMM Grup Toplantısı'nda, 'Niye şaşırıyorsunuz, 'Kürdistan' söylemi kime ait? PKK'ya. Biz HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanında konumlandırıyoruz' demişti.

Kendisinden kısa süre sonra HDP Grubu'nda konuşan Eş Genel Başkan Mithat Sancar, Akşener'e 'Acizsiniz' cevabını vermişti.

Acet de bu karşılıklı atışmaya dikkat çekti ve şu soruyu sordu: 'Bu düellonun sonu nereye varır?'

Cevabını da şöyle verdi: 'Bir yere varmaz.'

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP sıtmaya razı oldu, Özdağ'la aynı adaya oy istedi 26 Mayıs 2023 | 249 Okunma Türk'ün anlamını daraltmayalım, yeter… 23 Mayıs 2023 | 331 Okunma Kılıçdaroğlu CHP'yi Zafer'e taşıdı! 19 Mayıs 2023 | 2.276 Okunma Gençlere karşı ‘üçkağıt' yapılmaz 17 Mayıs 2023 | 283 Okunma Anadolu Ajansı, seçim sonuçlarını nasıl veriyor? 16 Mayıs 2023 | 503 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar