Külahım burada enflasyonu anlatsana!

Hükümetin enflasyonu düşürmekteki muvaffakiyeti karşısında nutkum tutuldu. Her şeye her ay çift haneli zamları yapıştırıp, yıllık enflasyonu tek haneye düşürmeyi başardılar!Yemek...

Hükümetin enflasyonu düşürmekteki muvaffakiyeti karşısında nutkum tutuldu. Her şeye her ay çift haneli zamları yapıştırıp, yıllık enflasyonu tek haneye düşürmeyi başardılar!

Yemek yemeden, markete pazara gitmeden, elektrik ve doğalgaz kullanmadan, yer çekimsiz ortamda, oda sıcaklığında, fareler üzerinde yapılan laboratuvar deneylerinde enflasyonu düşürülmüş olabilirler. Bir de Türkiye’de bilim yok derler!

★★★

Oysa gerçek yaşam koşullarında “yeniden değerleme” oranı açıklandı. Hani enflasyona göre ayarlandığı söylenen değerleme yüzde 22.58 zamlı olarak hesaplandı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi, pasaport harcı, ehliyet harcı ve trafik cezaları yılbaşından itibaren yüzde 22.58 artacak. Bakalım enflasyon ile arasındaki devasa fark nasıl açıklanacak?

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar