Enflasyonda önce baz sonra gaz etkisi

Bir devlet kurumuna daha ne kadar zarar verilebilir. İstatistik Kurumu bunun en güzel örneğidir… Kimsenin inanmadığı bir kurum olur mu? Yaptılar oldu!Genci, yaşlısı, yandaşı, muhalifi herkes bu açıklananların...

Bir devlet kurumuna daha ne kadar zarar verilebilir. İstatistik Kurumu bunun en güzel örneğidir… Kimsenin inanmadığı bir kurum olur mu? Yaptılar oldu!

Genci, yaşlısı, yandaşı, muhalifi herkes bu açıklananların gerçek olmadığını biliyor. Bundan daha trajik ne olabilir ki? Enflasyonla mücadele kapsamında millet topyekûn sürünüyor!

★★★

Nitekim baz etkisiyle enflasyonda düşüş başladı. Geçen yıl kasım ayında enflasyon aylık yüzde 3.51 yükselmişti. Aralık ayında ise yüzde 13.58 arttı. Bunların altındaki her artış yıllık enflasyona düşüş olarak yansıyacak.

Bu seçim ayına kadar devam edecek. Fiyatlar düşmeyecek, artış hızı yavaşlayacak desek de bunu anlayacak insan sayısı çok fazla olmayacak. Meydanlar “düşürdük” diye inleyecek. Muzaffer komutan edası ile poz verecek.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar