CHP'nin HDP'ye bakışı

Geçen Perşembe (7 Ekim 2021) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde önemli bir görüşme yapıldı. Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) bir heyet CHP’yi ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz...

Geçen Perşembe (7 Ekim 2021) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde önemli bir görüşme yapıldı. Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) bir heyet CHP’yi ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ziyareti, toplantıdan bir fotoğrafla birlikte, Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: “HDP heyeti, genel merkezimizi ziyaret ederek, Demokrasi Tutum Belgesi’ni sundu. Ziyarette Demokrasi Tutum Belgesi üzerine görüş alışverişinde bulunduk.”

SALICI ANLATIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’yı dün aradım ve şunu sordum: Bir yandan Anayasa Mahkemesi’nde kapatma davası süreci, diğer taraftan Cumhur İttifakı’nın HDP’ye yönelik çok sert tutumu ve HDP üzerinde tartışmalar devam ederken bu görüşmeyi nasıl değerlendirmek, bu teması nasıl okumak gerekiyor?

İşte Oğuz Kaan Salıcı’nın yanıtları:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 303 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar