Haziran ayında yaşanan skandal taciz

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel bu hafta 'Haziran ayında yaşanan skandal taciz' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Zeytinburnu’ndaki bir okurum ulaştı ve bir ihbarda bulundu. Afgan uyruklu bir kaçağın yağma ve cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Olayı soruşturduğumuzda ihbarın doğru olduğunu öğrendik. Konu mahkemeye intikal etmiş ve yargılama günler öncesinde bitmiş bile.

Anlatayım...

Tarih: 17 Haziran 2023.

Saat 01.20.

Yer: Zeytinburnu Çocuk Parkı...

23 ve 24 yaşında Özbekistan ve Kazakistan§ uyruklu iki genç kız evlerinin hemen yanında bulunan parkta yürürken yanlarına bir kişi yaklaşıyor ve sigara istiyor. Kızlar sigara kullanmadıklarını söylüyorlar. Bu sefer aynı kişi su istiyor. Kızlar korkudan ne yapacaklarını şaşırmış halde “Su yok, kola var” diyerek ellerindeki kolayı verip hemen uzaklaşmaya çalışıyorlar. 

Kolayı alan kişi kafasına diktikten sonra hızlı adımlarla uzaklaşan kızların yanına gelip kola kutusunu üzerlerine atıyor. Kızlar korkudan yoluna devam ediyorlar. Bu sefer tekrar arkadan gelerek kızlardan bir tanesinin boynunda asılı bulunan telefonu almak için hamle yapıyor ve çekiştiriyor. Başarılı olamıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mahkemeden Terkoğlu’na özel ceza 18 Mayıs 2024 | 336 Okunma Borsada neler oluyor? 14 Mayıs 2024 | 3.137 Okunma Futbolda garip bir maç daha 11 Mayıs 2024 | 534 Okunma Her gördüğünüze her duyduğunuza inanmayın 07 Mayıs 2024 | 600 Okunma Kadir Mısıroğlu ölmedi yaşıyor! 04 Mayıs 2024 | 2.140 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar