Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar

Beşiktaş'ın futbol olarak çözülürken toparlayabileceği bir maç mıydı Rize, yoksa dağılacağı mıydı? Bu bakımdan önemliydi. Maçta en fazla eleştirilecek nokta 10 kişi rakibine...

Beşiktaş'ın futbol olarak çözülürken toparlayabileceği bir maç mıydı Rize, yoksa dağılacağı mıydı? Bu bakımdan önemliydi. Maçta en fazla eleştirilecek nokta 10 kişi rakibine karşı durumun 2-1'e gelmesine izin vermesiydi..
Ki bence VAR'a rağmen pozisyon faul.
VAR olmasına rağmen bu nasıl anlaşılmıyor anlamıyorum. Aynı Trabzon ve Erzurumspor maçlarında olduğu gibi. Skor 3-1'e geldikten sonra Beşiktaş için çok kolaylaşan bir oyun oldu. Taraftarların Oğuzhan'a tepkisi var. Bu ondan çok daha fazlası beklendiği için olan bir durum. Taraftarın söylediği şey; "Biz senden çok şey bekliyoruz ama performansın bizim istediğimiz gibi değil." Yoksa futbolculuğunu, oyunculuğunu beğenmemek değil. Oynadığı oyunu beğenmemek. Gelelim Mustafa'ya..
Ben açıkçası oynamadığı halde yüksek sözleşmesinden dolayı gitmeyen Pektemek'i eleştiren biriydim. Çünkü 3-4 senelik performansında yüksek rakamlı mukavelesinden dolayı futbol oynamayı değil, sadece maddi avantajdan dolayı kaldığını düşünüyordum.
Ama dün akşam skorda olan katkısı şunu da akıllara getirdi: "Bana şans verilmiyor ki oynasam, santrfor yarışında ben de formayı kapabilir miyim?" Günün sonunda favorisini arayan bu ligde Beşiktaş kazandığı maçla her şeye rağmen "yarışın içindeyim" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar