Çevreye verdiğimiz zarar için sizden özür dilemiyoruz

Özel görev kuvvet gruplarının Fırat Kalkanı’ndaki 135’inci günü ve El Bab’ın teröristlerden temizlenme operasyonu çıkarılan bütün engellere rağmen sürdürülmeye devam ediyor. Hava...

Özel görev kuvvet gruplarının Fırat Kalkanı’ndaki 135’inci günü ve El Bab’ın teröristlerden temizlenme operasyonu çıkarılan bütün engellere rağmen sürdürülmeye devam ediyor. Hava şartlarının zorlayıcı koşullarına rağmen operasyon, El Bab’ın iç mahallelerine doğru ilerletilmeye çalışılıyor.

Müttefikler Suriye’de neden bulunduklarını unuttukları için de Fırat Kalkan’ı Harekatı milli imkan ve kabiliyetlerle devam ettiriliyor. IŞİD’i bitirmek için gelenler, buna fırsat oluşturacak en büyük hamle karşısında sessiz kalmayı tercih edebiliyorlar. Bizim için çok sürpriz mi?

Darbe gecesi emekli bir Amerikalı generalin toplantıda yapmış olduğu sözleri bir hatırlayalım; “şu anda ben burada konuşma yaparken Türkiye’de askeri müdahale oluyor. Askeri müdahaleyi yapanların ilk açıklaması ise, BM ve NATO yükümlülüklerimize sadık kalacağız şeklinde” diyor. İşin açıkçası adamların derdi söz dinleyen bir Türkiye yönetimi. Bunu, darbe öncesi ABD’de yayımlanan birçok yazıda da gördük. Türkiye için kullandıkları ortak ifade, “kontrol dışına çıkan NATO ülkesiydi”.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.299 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 20 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.206 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.189 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.131 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar