Tek çare Milli Birlik

Ülke olarak çok büyük acılar çektiğimiz, 251 şehit verdiğimiz 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 3’üncü yılını geride bıraktık. Bu hain girişimin öncesini ve sonrasını ayrı...

Ülke olarak çok büyük acılar çektiğimiz, 251 şehit verdiğimiz 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 3’üncü yılını geride bıraktık. Bu hain girişimin öncesini ve sonrasını ayrı ayrı değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Geçmişe bakarak bu hainler nasıl bu kadar yıl sessiz sedasız ülkenin kılcal damarlarına kadar yayıldılar, doğrusu bunun cevabının ülkeyi yönetenlerce verilmesi gerekmez mi? Hainler yakalandı, cezalandırıldılar ve cezalandırılmaya da devam ediyorlar. Bu darbecilerin hepsi temizlendi mi? Hayır! Beyler, ülkeye bu darbe girişimine katılanlar ve bu örgütün siyasi ayağı ortaya çıkarılmadığı sürece, ülke bu sancıdan kurtulamayacaktır. Muhalefet, yıllardır defalarca bu darbe girişiminin TBMM’de araştırılması için önerge sundu. Ama gelin görün ki, her defasında AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Konuşmaya gelince bu hareket, bize karşı yapıldı diyorsunuz, tamam da muhalefet araştıralım deyince karşı çıkıyorsunuz. Hani derler ya bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! 33 ay önce, bir araştırma komisyonu kuruldu ancak ses seda yok. Komisyon başkanının, meclis başkanına bu komisyon raporunu teslim ederken, çarşaf çarşaf resimleri var. Ama gelin görün ki, kayıtlarda yokmuş.

Bu FETÖ belası, yıllar boyu göz göre göre geliyorum dedi. Ama ne hikmetse gereği yapılmadı!!

-Yıl 2004… MGK’da FETÖ ile ilgili kararlar alındı. Hükümet kanadı imzalamadığı gibi uygulamadığı iddiası da sık sık medyada gündeme geldi.
-Yıl 2009… Rahmetli KAMER GENÇ, TBMM kürsüsünden FETÖ’nün ülke için çok büyük tehlike olduğunu, önlem alınmazsa, ülkeye çok zarar vereceğini söylerken, AKP’liler sıra kapaklarına vuruyorlardı. Zira o dönemde “hoca efendiydi”
-Yıl 2009… TBMM’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Engin Özkoç, AKP’nin fetöyle ilgili serüvenini dile getirip nasıl bir birliktelik yaşadıklarını, bu cemaatin büyümesine nasıl göz yumulduğunu, aydınlığa çıkmanın tek çözümünün parlamenter demokrasi ve cumhuriyet olduğundan söz ederken  yine sıra kapakları sürekli vuruluyordu! Bunu anlamakta zorlanıyorum.
-Ne istediniz de vermedik, denmedi mi? Türkiye olimpiyatları adını verdiğiniz ne idüğü belirsiz o toplantıların açılışlarındaki bu hain FETÖ için övgü dolu söylemleriniz halen canlılığını korumakta.
-Ankara Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek için, cemaatlere kupon arazileri peşkeş çekti, demediler mi?

Bu hatırladıklarım uzun metrajlı bir filmin ancak küçük bir FRAGMANIDIR.

Değerli Okurlar, 3 yıl önce yaşadığımız bu kalkışma kesin bir darbe girişimidir. Bu darbenin amacı açık ve netti. “LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYET’İ ORTADAN KALDIRMAKTI.” Başaramadılar çünkü karşılarında TSK’nın kahraman komutan ve askerleri, güvenlik güçleri ve millet vardı.

Ülkemi yönetenler, ülkenin şu an da çok büyük problemleri var. Bu problemleri, kısa sürede aşabilmek için TBMM, tatile girmemelidir. Bu süreçte, ülkenin tüm kılcallarına giren bu fetönün, mutlak SİYASİ ayağı ortaya çıkarılmalıdır. Bu araştırmalar yapılırken, diğer cemaat ve tarikatlar da kontrol altında tutulmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar