Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım’a karşı!

23 Haziran seçimlerinde tekrar karşı karşıya gelecek olan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu, bugüne değin tek başlarına pek çok televizyon programına çıktılar..

Adayların videolarına şöyle bir göz attım. Hafızamı zorladım...
Kritik dönemlerde siyasilerimizle teke tek röportajlar yapmış bir televizyoncu olarak, Yıldırım ve İmamoğlu'nun performansları için şunları söyleyebilirim.
Bir defa Binali Yıldırım'ın sakinliği dikkat çekici şekilde hissediliyor. Sunucuyu da seyirciyi de germiyor. Samimi espriler yapıyor. Şive komiğine düşmeden Anadolu ağızlarını ustalıkla kullanıyor. Muhatabının yüzüne gözlerini dikerek ya da bakışlarını kaçırarak değil ayarında bir zamanlamayla bakıyor. Bazen gülüyor, üzüldüğünü göstermekten çekinmiyor. Bu ona rahat, güvenli, büyüklerim kızacaklar ama "cool" bir hava veriyor.
Kısacası, yıllardır siyaset sahnesinde gördüğümüz Binali Bey'in imajında bu seçimde de değişlik yok. Ancak son dönemlerde kıyafetlerinin çok daha özenle seçildiği de gözlerden kaçmıyor.
Ekrem İmamoğlu'na gelince...

***

Elbette İmamoğlu'na Binali Bey kadar aşina değiliz. İstanbullu bir seçmen olarak ben de kendisini adaylığı süresince tanıma fırsatı buldum. Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak da adını duymamıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidardan istenenleri anladık, peki ya CHP ne verecek? 08 Mayıs 2024 | 610 Okunma Teke zortlatması 06 Mayıs 2024 | 1.104 Okunma Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 504 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 719 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar