İktidardan istenenleri anladık, peki ya CHP ne verecek?

İktidara yakın bazı çevrelerde sanki parlamenter sisteme dönmüşüz de genel seçimlerin ardından istikşafi koalisyon görüşmeleri sürüyormuş havası hâkim. Konuşanlar CHP'li değil ama madde...

İktidara yakın bazı çevrelerde sanki parlamenter sisteme dönmüşüz de genel seçimlerin ardından istikşafi koalisyon görüşmeleri sürüyormuş havası hâkim.
Konuşanlar CHP'li değil ama madde madde deklare ettikleri uzlaşma şartları, muhalefetin uluslararası çevrelerin de desteğini alan temel siyasi argümanları.
Çok da heyecanlılar. Tek konuları bu. Öyle ki CHP'ye yönelik eleştirilerini devam ettirenler, yeni normale, oluşan uzlaşı atmosferine zarar vermekle suçlanıyorlar. Kaostan, çatışmadan beslenmekle falan itham ediliyorlar.



Havaya baktıkça aklıma çözüm sürecinde trafik çevirmesine ehliyetsiz yakalanan Diyarbakırlı vatandaşın, polise "Hani barışıyorduk memur bey" diye yakınması geliyor.
Tamam anladık, empati yaptığınız muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atmasını beklediği...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump umuttu, havucu görünce cozuttu 19 Mayıs 2024 | 1.823 Okunma Darbeci darbecidir 18 Mayıs 2024 | 629 Okunma Burcu Hanım herkesi aptal yerine koyuyor 17 Mayıs 2024 | 3.072 Okunma Saraçhane medyası Erdoğan’ı unuttu 15 Mayıs 2024 | 1.048 Okunma İhale ‘155’i ararım’ dayıya kalmasın da 12 Mayıs 2024 | 599 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar