Çipras, ABD karşısında Kunta Kinte’ye bağladı! Yeni 15 Temmuz, İdlip’ten geliyor!

Aşağıdaki görüntü, bize IMF’li günleri vaat eden politikacılara gelsin…  İçimizdeki Samanlık Solcusu (Ertuğrul Kürkçü) gibi Çipras’ın iktidara gelmesini...

Aşağıdaki görüntü, bize IMF’li günleri vaat eden politikacılara gelsin… 

İçimizdeki Samanlık Solcusu (Ertuğrul Kürkçü) gibi Çipras’ın iktidara gelmesini “Yunanistan’ın IMF’ye olan borçlarını AK Parti iktidarı ödesin” sevindirikliğiyle karşılayan HDP-PKK’lılara gelsin…

 “Ayyyyy Çipras çok yakışıklaaaııı, çok gaeeeenç” kafası yapan gözde liberallere gelsin!

İşte buyurun o “çok gaeennnç, yakışıklaaaııı” dediğiniz Çipras’ın karizmasını ha böyle çizdiler işte! 

Amerika Milli Marşı okunurken, sömürge selamına durdurdular! 

Demek ki neymiş? 

IMF tasması takanlar, Amerika Milli Marşı okunurken el bağlarmış! ABD mandası olanlar, emperyalizmin şahı, kapitalizmin kralı Amerika’nın karşısında Kunta Kinte psikolojisine bağlarmış!

Bu fotoğrafı çerçeveletip duvarına asmasını rica etsem, İnce Efendi beni kırar mı acaba? By Maarrem, “onun bunun karısı” moduna ara verip, bu fotoğraf için de bir iki kamyon yazısı “Tatanka” karalar mı acaba?

“Çipras neettin, üzdün beni… Hadi cınım öptüm seni” gibi…

 

 

YENİ 15 TEMMUZ, İDLİP’TEN GELİYOOOOR!

Evsiz Amerikalılar sokaklarda açlıktan ölürken… Eyaletleri sağlı sollu kasırgalarla silkelenirken… Ormanlarındaki yangını söndürmekten aciz ABD, Suriye’de 22 askeri üs kurmuş… El kesesinden cömertlik yaparak, Fırat’ın doğusundaki petrol kaynaklarıyla PKK/PYD/YPG’yi besliyor. 

Yahu ne için olacak? Figen Yüksekdağ’ın sırtını daha iyi yaslaması için… Kırmızı fularlı kızların daha mutlu mezarlar olabilmesi için…

Yoksa daha kendi açlarını doyuramayan Amerika, ne diye Suriye’nin kuzeyindeki PKK/PYD’ye her ne zıkkımsa 18 bin TIR silah göndersin? Ne diye 3 bin TIR kargo uçağı silah göndersin? 

Kesin buna değecek bir gayesi var…

“Piki ABD nidin İdlip’e yürüyor?”

7 Şubat MİT krizinde başarılı olamadığı için…

17-25 Aralık’tan sonuç alamadığı için…

Gezi Kalkışmasında çuvalladığı için…

Uluslararası kredilendirme kuruluşlarının operasyonlarında milletin yastıkaltına tosladığı için…

Halk Bankası üçkağıdına gelmediği için…

15 Temmuz’daki planlarının “imanlı çılgın Türklerin” sinesine çarpıp paralandığı için…

Dolar operasyonunun bu millete vız gelip tırıs gideceğinden emin olduğu için…

Baktı ki olmuyor…

Dedi ki, “PKK ve türevlerine verdiğim 18 bin TIR silah, 3 bin TIR kargo uçağı dolusu silah zayi olmasın…

E boş duracağımıza bari İdlip’i karıştıralım… Türkiye’yi dolar operasyonuyla salladık, İdlip halkını Türkiye sınırına süpürerek, Türkiye’yi zora sokalım!

Ön-arka ayaklarını una buladığımız PKK’lı teröristleri, masum Suriyeli sığınmacıların arasında Türkiye’ye sokarak, terör örgütünün damarlarına taze kan pompalayalım!

Belki bu sefer, bu sayede Erdoğan’ı yıkalım!”

Sizce başarılı bir devlet adamı olarak Reis bu tufaya gelir mi? Amerika’nın kazdığı kuyuya düşer mi? Yoksa onları kendi tuzaklarına mı düşürür?

Hani “Ortadoğu bataklığında boğulacağız” diyen Kılıçdaroğlu’nun Zeytin Dalı operasyonu öncesi nasıl da bas bas bağırdığını hatırlayın!

Ne oldu?

Afrin Zaferi’yle Türkiye’nin namı aldı yürüdü… Türk Silahlı Kuvvetleri, bir tek sivilin burnu kanamadan operasyonu titizlikle yürüttü. Alnının akıyla sona erdirdi.

İdlip de farklı olmayacak Allah’ın izniyle! Ordumuzun eli vicdanında olacak zira! Millet olarak desteğimiz devletimizin yanında olacak! Bu darbe teşebbüsünde de cümle âleme, nasıl millet olduğumuzu göstereceğiz inşallah!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.246 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.458 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar