Müslümanlara Tavsiyeler

EBUBEKİR Sifil, Ali Eren gibi hocaların, bendenizin, diğer muhterem hocaların ve yazarların Ehl-i Sünneti savunan, ehl-i bid’ati reddeden yazılarını internetten takip ediniz.Bu yazıları iktibas eden siteleri bulup sık arananlar...

EBUBEKİR Sifil, Ali Eren gibi hocaların, bendenizin, diğer muhterem hocaların ve yazarların Ehl-i Sünneti savunan, ehl-i bid’ati reddeden yazılarını internetten takip ediniz.
Bu yazıları iktibas eden siteleri bulup sık arananlar bölümüne yazınız ve haftada bir tıklayınız.

Muhterem merhum Ahmet Davudoğlu Ezherî hocaefendinin Din Tahripçileri (Bedir Yayınevi) kitabını ve buna benzer diğer kitapları dikkatle okuyunuz.

Allah gerçek bir Janus’tur diyerek, kemal sıfatlarla sıfatlı ve noksan sıfatlardan münezzeh Hak Tealayı iki çehreli bir Roma putuna benzeten İranlıya karşı olunuz. (Allah’ı bir puta benzetmek küfürdür.)

Mutezile mezhebinin batıl, sapık, bozuk bir mezhep olduğunu kelam kitaplarından okuyunuz.

Kur’an’ın üç yüz küsur kesin ayetinin hükümlerinin artık geçerli olmadığını iddia eden ve böylece küfre düşen Fazlurrahmancılık fırkasının çok sapık, çok bozuk, İslam dışı bir sekt olduğunu öğreniniz ve onların tuzaklarına düşmeyiniz.

Resulullah Efendimizin (Salat ve selam olsun ona) mütevatir ve sahih hadislerini, AB kriterlerine göre ayıklayan azılı reformculardan uzak durunuz ve onları kınayınız.

Tesettür bezirgânlarının çıkarttığı şeytanî Süslüman tesettürüne karşı olunuz.

MEB’in açtığı parasız Osmanlıca kurslarına hemen, an kaybetmeden yazılarak kısa zamanda bin yıllık millî ve islamî yazımızla okumayı ve yazmayı öğreniniz.

İcazetli Ehl-i Sünnet uleması ve fukahası yetiştirecek İslam medreselerinin açılması için milyonlarca imza toplayınız.

Sûfî olanlar, tekkelerin tarikatların açılmasını ve Meclis-i Meşayihin sıkı denetimi altında faaliyet göstermesi, hizmet etmesi için yine milyonlarca imza toplamalıdır.

Ezan okununca, şer’î bir özrünüz yoksa, ehliyetli ve liyakatli imamların namaz kıldırdığı camilere gidiniz ve cemaat olunuz. Allah’ın yardımı cemaat üzerinedir.

Reformcuların, dinde yenilik ve değişim isteyenlerin, bid’atçilerin, mezhepsizlerin bayraktarı olan beş kişiyi öğrenip onlara muhalif olunuz.

Derin şer, küfür, şirk, nifak güçlerinin dinin içini boşaltmak faaliyetlerini, Müslümanları uyararak köstekleyiniz.

Bütün İmam-Hatip mekteplerindeki ve İlahiyat Fakültelerindeki öğrencilerin tamamının vakit namazlarını cemaatle kılmasını isteyiniz.

Din sömürüsü yapan, saf Müslümanları inek gibi sağan, kaz gibi yolan eşkıyaya karşı olunuz, onların ekmeklerine yağ sürecek gafletlere düşmeyiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar