Kripto Ermeniler Kazandı!

Seçim neticelerine hiç şaşırmadım. Hayret, mezmum (kötü) huylardandır, hayret etmeyi sevmem. AK Parti birinci parti olmayı devam ettiriyor ama büyük kayıp vermiştir ve tek başına iktidar olma imkanını...

Seçim neticelerine hiç şaşırmadım. Hayret, mezmum (kötü) huylardandır, hayret etmeyi sevmem.

AK Parti birinci parti olmayı devam ettiriyor ama büyük kayıp vermiştir ve tek başına iktidar olma imkanını yitirmiştir. Madalyonun bir yüzünde birinciliği yazılıdır, öteki yüzünde yenilgisi ve hezimeti.

AK Parti’nin gerilemesinin sorumluluğu kimlere aittir? Elbette ki, liderlerine idarecilerine ve onu kayıtsız şartsız destekleyenlere. Özeleştiri yapmayanlara.

Başkanlık sistemi şu anda bir hayal olmuştur.

Bu seçimin galibi hangi partidir? Kürt partisidir. Bu parti gerçekten Kürt partisi midir? Değildir. Dıştan Kürt görünen, asıl kimliği ise Kripto olan bir partidir.

Meclis’e kaç Ermeni milletvekili girmiştir? Tek kimlikli üç Ermeni vatandaşımız girmiştir. Kripto Ermeni sayısını bilemem ama 40’tan az olduğunu sanmam.

Biz Türkiye partisi olduk diyorlar, buna ne dersin? Samimi iseler alkışlarım. Bendeniz onların Kürt partisi olmalarına bile razıyım. Yeter ki, Ermeni partisi olmasınlar.

Yahu bu Ermeni işini de nereden çıkarttın, sen neler sayıklıyorsun!.. Cevap: İyi bilmediğim konuları konuşmam ve yazmam. Sen bu konuda pek cahilsin, seni muhatap alıp da tartışmam bile!..

Kripto Ermeniler Müslüman Kürtleri kullanıyor. Bu işte en çok zararlı çıkacak olanlar Sünnî Müslüman Kürtlerdir.

Ne yapsınlar?.. Uyansınlar, Müslümanlıklarını bilsinler, vazifelerini doğru dürüst yapsınlar ve kendilerini kullandırtmasınlar.

Son on beş yıl içinde ne yapılmalıydı?.. PKK terörüne karşı Şeriata taraftar dindar Kürtler teşkilatlandırılmalı, bir Kürt İslam Partisi kurulmalı, o desteklenmeli ve son seçimleri o parti kazanmalıydı.

Bugün kötü durumun ana sebepleri hangileridir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.394 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar