Tarih bize yolumuzu gösteriyor

Yaşadığımız dünyanın çarpıklıklarını anlamak ve bunlara çözüm üretmek, aklı başında ve sorumlu her toplumun görevidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuyu Roma'daki basın...

Yaşadığımız dünyanın çarpıklıklarını anlamak ve bunlara çözüm üretmek, aklı başında ve sorumlu her toplumun görevidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuyu Roma'daki basın açıklamasında çok çarpıcı biçimde ele almıştı.
Erdoğan, "Şu anda dünyada milyarlarca insan açlık çekiyor, buna karşılık birkaç tane uçuk milyarder milyonlarca dolar harcayıp fanteziden öteye gitmeyen uzay yolculukları yapıyor" demişti.
Bugünkü Türkiye, bu yeni durumun çok iyi farkında.
Avrupa'nın eski sömürgeleri olan Afrika ülkeleri, Türkiye'nin ticaret ortakları. Türkiye, milli gelirine oranla dünyada diğer ülkelere en fazla yardım yapan ülke.

'ÇOK BÜYÜK FIRSATLAR VAR'
Bugün Konya'daki gençlik vakıflarının toplantısına gönderdiği mesajda Erdoğan, "Önümüzde çok büyük fırsatlar var, yeni dünyaya hazır olmalıyız" dedi.
Tarihe ve bugüne bu açıdan baktığımız zaman biz Türklerin yaşadığı büyük serüvenin çapını ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.883 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar