Kılıçdaroğlu’nun hayal ufku

Türk siyasetini Cumhurbaşkanı Erdoğan ne kadar ciddiye alırsa alsın işi sulandırmaya hevesli çok insan var. Bunların başında da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geliyor. Son marifetini...

Türk siyasetini Cumhurbaşkanı Erdoğan ne kadar ciddiye alırsa alsın işi sulandırmaya hevesli çok insan var.
Bunların başında da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geliyor.
Son marifetini görmüşsünüzdür. Yabancı elçilere Kanal İstanbul'u şikâyet etmiş.
Bir yazıyla, "Sakın Kanal İstanbul'a yatırım yapmayın, hepinizi mahvederim" demiş.

ANKARA'YA LİMAN
Bu Kemal Kılıçdaroğlu için CHP Genel Başkanlığı, düşünülebilecek son görevdir.
Türkiye'nin terörle boğuşması sırasında teröristlerin yanında yer almak veya son olaydaki gibi Türkiye'nin hayati yatırımlarını yabancılara şikâyet etmek bu adamın görevleri arasında.
Keşke daha yaşlı olsaydı ve 1930'larda da siyasette bulunsaydı. Hatırlarsınız Serbest Fırka kurulduktan sonra Atatürk'ün emriyle kapatıldı.
Cumhuriyet Gazetesi, Serbest Fırka'yı çok tutuyordu ama Atatürk'ün yasağı gelince yazacak bir şey bulamadılar ve Ankara'ya Karadeniz üzerinden liman getirme projesine sarıldılar.
1930'lar Cumhuriyet'ini okuduğunuz zaman...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar