Barışın adresi Türkiye mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan için hayati önemde diplomatik temaslar başlıyor. Erdoğan bugün önce Putin'le, daha sonra da Zelenski'yle görüşecek. Bu görüşmede asıl konu, Rusya'nın elindeki buğdayın ve...

Cumhurbaşkanı Erdoğan için hayati önemde diplomatik temaslar başlıyor.
Erdoğan bugün önce Putin'le, daha sonra da Zelenski'yle görüşecek. Bu görüşmede asıl konu, Rusya'nın elindeki buğdayın ve arpanın dünyada ihtiyacı olan bölgelere dağıtılması olacak.
Bu konudaki problem, Karadeniz'deki gemilere sabotaj yapılacağı iddiaları. Rusya bunun olmayacağının garantisini istiyor.
Tabii bunun yanında Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasındaki nihai barış görüşmelerinin ülkemizde yapılmasına da talip. Ukrayna'da barışın şartları oluştuğu zaman masanın muhtemel adresi İstanbul olacak.
Askeri ve siyasi uzmanlar, bunun tarihinin de önümüzdeki ilkbahar olduğunu söylüyorlar.

*** HULUSİ AKAR'DAN...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.883 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar