Adalet, Bozdağ’a emanet

Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ'ın atanması, bundan sonra hukuksuzluğa karşı daha az hoşgörülü olunacağının işaretidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete girdiği günden beri Bekir...

Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ'ın atanması, bundan sonra hukuksuzluğa karşı daha az hoşgörülü olunacağının işaretidir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete girdiği günden beri Bekir Bozdağ onun yanında olup hiçbir konuda tavizkâr davranmamış ve partisinin görüşlerini en sert tonda dile getirmiştir.
Bu durum, siyasetin geleceğini de ilgilendiriyor.

HAKARET, SİYASET DEĞİL
Özellikle muhalefet sözcülerinin kural dinlemez davranışları nedeniyle sonuçta adliye devreye girmektedir.
En son Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı açılan 250 bin liralık tazminat davası gündemdedir.
Bu arada bir televizyon programında Cumhurbaşkanı'na hakaret etmeyi siyaset yapmak zanneden kadının tahliye talebi de reddedilmiştir.
Hepimiz bu sert ortama hazırlıklı girmeliyiz.
İkili konuşmalarımızda muhataplarımız genellikle Türkiye'deki tüm aksaklıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağlamaktan zevk alıyorlar.
Erdoğan'ın Türkiye'ye yaptığı hizmetler bunların umurunda değil.
Nitekim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar