28 Şubat’ın farkına varmayanlar cezaevlerinde uyanıyor

Bu coğrafyada zamanı ve mekânı yanlış değerlendirirseniz başınıza gelmedik iş kalmaz. 28 Şubat 1997'nin muzaffer komutanları ve sivil işbirlikçileri hatalarının bedelini ödüyorlar. O dönemde...

Bu coğrafyada zamanı ve mekânı yanlış değerlendirirseniz başınıza gelmedik iş kalmaz. 28 Şubat 1997'nin muzaffer komutanları ve sivil işbirlikçileri hatalarının bedelini ödüyorlar.


O dönemde gazetecileri Genelkurmay salonunda toplayıp sözde aydınlatanların rütbeleri sökülüyor, hapse atılıyorlar. O salonu dolduran 28 Şubatçı gazetecilerde ise tek bir değişiklik görülmüyor. Dilerim herkes aklını başına alır ve bugünün hesabı da kırk yıl sonra sorulmaz.


Gelelim Türkiye'yi ve dünyayı 18 aydır meşgul eden aşı tartışmalarına... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ya aşı olun ya da PCR testi yaptırın" demesi yine çok tartışıldı.


Kovid-19 salgını bütün dünyayı olduğu gibi bizim yöneticilerimizi de hazırlıksız yakaladı. Çin'in Vuhan kentindeki bir Amerikan laboratuvarından dünyaya salınan virüs, bütün yönetimleri ve bu arada insanlığı esir etti.


Bu virüse ek olarak üretilen ve milyarlarca dolarlık servet transferine sebep olan aşılar, sanki birer ideolojik odakmış gibi algılandı. Benim beklentim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olayın derinliğine inmesi ve yaşanan büyük değişimin boyutlarını aşılardan soyutlayarak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 555 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.883 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar