FETÖ’cüleri ve 15 Temmuz’cuları ancak yargı belirleyebilir

Bazı medyalar da "Kötü haberler" üzerinden varlık sebeplerini oluştururlar. Bu dönemde kötü haberler en çok FETÖ tarafından üretildiği için, o medyalar da istemeseler bile FETÖ'cü olarak...

Bazı medyalar da "Kötü haberler" üzerinden varlık sebeplerini oluştururlar. Bu dönemde kötü haberler en çok FETÖ tarafından üretildiği için, o medyalar da istemeseler bile FETÖ'cü olarak görülürler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan nefret etmek üzere kurgulanan muhalefet anlayışı ise, 15 Temmuz darbe girişiminin ana hedefi Erdoğan'ı katletmek olduğu için istemeseler bile 15 Temmuz'cu olarak görülürler.
Kimin FETÖ'cü, kimin 15 Temmuz'cu olduğunu veya olmadığını ise yargının hassas terazisi belirleyecektir. Ne var ki yargının da uzun bir süre FETÖ'nün eline geçmiş olması yüzünden, bu terazinin hassasiyetine yeniden kavuşması zaman alacaktır.

Bu süre boyunca kimse kendisini savcı ya da yargıç olarak görmemeli ve hariçten yargının yerine geçmeye çalışmamalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar