Yönetemeyeceğimiz hiçbir sorun yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Habertürk’te Kübra Par’a verdiği röportajda, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat’ın doğusuna harekat yapılacağını ortaya koyduğu anda...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Habertürk’te Kübra Par’a verdiği röportajda, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat’ın doğusuna harekat yapılacağını ortaya koyduğu anda Türkiye’de Suriyeliler üzerinden bir negatif propaganda çalışması hemen başladı” derken son derece haklıydı. 

Bu tespite katılmamak mümkün mü? Bu bağlantıyı görmemek için herhalde saf olmak gerekir. 

Aynı zamanda garip olayların da arttığına veya gündemde daha fazla durduğuna tanık oluyoruz. Bunların yaklaşan seçimler veya olası harekatla ne kadar ilgisi var, bilmiyorum. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. 

Ayrımcılık, nefret söylemi, taciz hareketlerini ve bu tür hareketlerde bulunanları hoşgörmek mümkün değil. Açıkçası böylelerine hiçbir sempati beslemiyor ve tahammül edemiyorum. Küstahlıkları, şımarıklıkları ve cehaletleri ile uzun yıllardır gına getirdikleri ortada. 

Ancak bu olayları gündemde fazla tuttuğumuzu da gözlemliyorum. Bu tabii sosyal medya açısından daha fazla böyle

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar