Yağ satarım bal satarım, doğuda savaş, batıda barış satarım…

PKK'nın seçim çal(t)ışmalarını Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nden başlattığı görülüyor. On bin mermiyle “bahar şenliğine” katılan PKK korteji, bu esnada “orada...

PKK'nın seçim çal(t)ışmalarını Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nden başlattığı görülüyor. On bin mermiyle “bahar şenliğine” katılan PKK korteji, bu esnada “orada olmaması gereken” jandarma kuvvetlerinden (yeni düzenlemeyle artık Kır Polisi de diyebiliriz) dört erimizi hedef aldı, yaraladı.
Zaten biliyorsunuz, düğünlerde ve türlü kutlamalarda etrafa gelişigüzel açılan “kutlama” ateşlerinden nice insanımızı kaybettiğimiz vaki… HDP, CHP ve MHP'ye bakarsanız, devlet vatandaşlarının güvenliğini almak yerine, PKK'lılara dönük TRT Şeş ve diğer kanallarda bilgilendirici kamu spotları hazırlayıp, bu istenmeyen kazalar konusunda eğitimin önemini vurgulamalıydı.
Reklamcı Ali Taran bu konuda harika işler çıkarabilir aslında. Demirtaş, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin arka arkaya ekrana gelip, ellerindeki keleşi vatandaşa doğru uzatarak, “Tetiğe basarken bir daha düşün” derken, son sahnede hep bir ağızdan “Silahını barış için sık” şeklinde haykırsalar müthiş etkili olurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 262 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.995 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar