“Türkler mosmor olmuş”

Almanya'nın Patriotlarını Türkiye'den çekmesinden sonra ABD'den de benzeri bir açıklama gelmesini CHP'nin yayın organı Yurt gazetesi “Türkler duyunca mosmor oldular” başlığıyla...

Almanya'nın Patriotlarını Türkiye'den çekmesinden sonra ABD'den de benzeri bir açıklama gelmesini CHP'nin yayın organı Yurt gazetesi “Türkler duyunca mosmor oldular” başlığıyla vermiş.
Sanırsınız CHP'nin değil, Netanyahu veya Esed'in gazetesini okuyorsunuz.
Cumhuriyet'te ise bir “karikatür” var. Balkon konuşması adını taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir çocuğu ayaklarından tutmuş balkondan aşağı sarkıtırken “Başkanlığı vermezseniz atarım bu ülkenin çocuklarını aşağı” derken resmedilmiş.
Aynı Cumhuriyet'in manşeti ise “Varto depreminin 49. Yıldönümünde güvenlik güçleri ve PKK'nın arasındaki çatışmalarda ilçe harabeye döndü” diyor. Başlık: Depremden beter...
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı katleden DHKP-C'li katillerin servis ettiği fotoğrafı manşetine poster yapan Hürriyet'in “haberciliği” hala akıllarda. CNNTürk'ün spikeri Mirgün Cabas da “Bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: Çocukları vurmayın, anneleri yuhalatmayın” diye yazmıştı.
Anlaşıldığı üzere PKK'lılar, DHKP-C'liler ve bilumum terör örgütleri “bizim çocuklar” oluvermiş.
CHP'nin gazetesi, ABD'li yetkilinin ifade ettiği iddia edilen “Türkler mosmor oldu” sözlerini büyük bir keyifle veriyor.
Çözüm Süreci'ni ilk günden itibaren çökertmeye çalışan aynı kesimler, süreç AK Parti çökmeden PKK'lılarca çöktürülünce ve devlet de karşılık verince feryat figan güvenlik güçleri ile PKK'yı eşitlemeye çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 262 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.995 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar