Kervan yola çıktı...

AK Parti İstanbul İl Kongresi’nin bir önemi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran seçim manifestosunu bu vesileyle açıklayacak olmasıydı. Hınca hınç dolu salon ve miting alanındaki on binlerce...

AK Parti İstanbul İl Kongresi’nin bir önemi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran seçim manifestosunu bu vesileyle açıklayacak olmasıydı. Hınca hınç dolu salon ve miting alanındaki on binlerce kişi sıkı yağmura rağmen büyük bir ilgi göstermişti kongreye. 

İşin aslı, cumhurbaşkanı adaylarına bakıldığında, Recep Tayyip Erdoğan diğer adaylara kıyasla her konuda açık ara önde. CHP ve diğer ittifak partilerinin cumhurbaşkanı çatı adayı konusunda sergiledikleri perişan durum, bu farkı iyice su yüzünde çıkardı. Öyle ki, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilecek bir seçimde, CHP kendi genel başkanını dahi seçime sokmaya cesaret edemedi. 

İşte bu şartlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manisfestosu, seçimin önemi ve heyecanı çerçevesinde dişe dokunur tek beklentiyi oluşturmuştu. Nitekim, Erdoğan beklentileri karşılayan içi dolu, her kesime, her alana temas eden bir manifesto açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ahdim olsun ki…” diye başlayan cümlelerinde yoksul ke

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar