Diyarbakır Anneleri onları çok korkutuyor

Diyarbakır Anneleri, örgütün, yani hem PKK’nın, hem de HDP’nin baskısına rağmen dağa kaçırılmış çocuklarını kurtarmak için destansı bir mücadele veriyorlar. Onların ellerinden...

Diyarbakır Anneleri, örgütün, yani hem PKK’nın, hem de HDP’nin baskısına rağmen dağa kaçırılmış çocuklarını kurtarmak için destansı bir mücadele veriyorlar. Onların ellerinden öpüyorum. Terörü bu annelerin onurlu direnişi bitirecektir. 

***

Çözüm Süreci’nde Başbakan Erdoğan kefenini giyerek sorumluluk almış, “Siyasi hayatıma mâl olsa bile bu süreci yürüteceğim” demişti. 

***

BDP ve PKK hazırlıksız yakalanmıştı. Son derece isteksizlerdi. İmralı’ya ilk ziyaretten sonra BDP’den gelecek ilk açıklamayı bekledim merakla. Hani bunlar siyasi parti ya, hani PKK/şiddet bitecek, siyaset yükselecek ya! Demirtaş terler içinde ve son derece morali bozuk negatif, yuvarlak cümleler kuruyordu. 

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar