CHP bu halka borcunu ödemek zorunda...

Türkiye'de bir gerginlik varsa bunun en önemli nedeni doğru dürüst bir muhalefet partisinin henüz ülkemiz siyasi hayatını teşrif etmemesindendir.Yoksa 13 yıldır, muhafazakar, laik, Sünni, Alevi, Türk, Kürt seçmeden...

Türkiye'de bir gerginlik varsa bunun en önemli nedeni doğru dürüst bir muhalefet partisinin henüz ülkemiz siyasi hayatını teşrif etmemesindendir.

Yoksa 13 yıldır, muhafazakar, laik, Sünni, Alevi, Türk, Kürt seçmeden herkesin hayatını pozitif olarak değiştiren reform süreci değil.
Bu reform sürecinin mimarı olan AK Parti ise hiç değil.

Bu nedenle helalleşmek gerekirse, açıkçası muhafazakar kitlenin epey hakkı geçti diğer kesimlere. 2002'den önceki süreçte ise seksen yıllık dönemde geçen hak öyle böyle değil. Hesaba oturursak onun altından kalkılması pek mümkün olmaz.

Üç yıllık darbe sürecinden sonra, yüzde elli oy almayı başarmış bir siyasi partinin genel başkanı, Sayın Ahmet Davutoğlu, çıkıp “Bu seçimin kaybeden vatandaşı yok, bizim rövanş almak gibi bir derdimiz de yok” diyerek ortaya görülmemiş bir ahlaki tavır koyacak.
Sonra siz de çıkıp helalleşmekten bahsedeceksiniz.

AK Parti'nin toplumun hiçbir kesimi ile bir derdi olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 261 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 279 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.993 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar