AK Parti’ye dönük sürek avı…

Az gidildi uz gidildi, dere tepe düz gidildi ve Türkiye AK Parti hükümetleri döneminde 10. seçimin kıyısına geldi.Bu süreç boyunca hepimiz çok değiştik. Baksanıza CHP Ermeni vekil adayı gösteriyor....

Az gidildi uz gidildi, dere tepe düz gidildi ve Türkiye AK Parti hükümetleri döneminde 10. seçimin kıyısına geldi.
Bu süreç boyunca hepimiz çok değiştik. Baksanıza CHP Ermeni vekil adayı gösteriyor. İçine siniyor, sinmiyor, takiye vs. hiç önemli değil. Bu parti daha dün el konmuş Osmanlı Ermeni vakıflarının mallarını iade etmeye çalışan AK Parti'nin önüne dikiliyordu. “Vakıflar Yasası temelimize dinamit koymaktadır” diye yasayı AYM'ye götüren de Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiydi.
Kürt sorununu çıkaran Tek Parti zihniyeti, yani CHP düne kadar Çözüm Süreci'ni engellemek için elinden geleni yaptı. Bugün HDP'yi gizli açık destekliyor. Bürokrasinin partisi, HDP'den medet umar hale geldi.

Sekiz bin KCK'lıyı hapse atan paralel yapı ile HDP arka kapı diplomasisine girişmiş durumda.
Doğan medya ve türevleri DHKP-C'ye Greenpeace muamelesi yapıyor. Muhalefet partileri Savcı Kiraz'ın cenazesine dahi gelemediler. Merhum Yazıcıoğlu ve Erbakan'ın partileri eski Türkiye ittifakının içinde yer alıyorlar.
Dikkatinizi çektiği üzere, mücadelenin kimyası radikal şekilde değişti ve iki kanalda ilerlemeye başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Keşke o kadar basit ve kolay olsa… 26 Eylül 2020 | 262 Okunma Model çok net… 24 Eylül 2020 | 372 Okunma Basit bir tartışma değil… 19 Eylül 2020 | 281 Okunma Beceremedin Macron… 17 Eylül 2020 | 492 Okunma Bana dostunu söyle... 12 Eylül 2020 | 1.995 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar