Time'ın Erdoğan düşmanlığının altında ne var; ABD'nin, PKK'nın ve FETÖ'nün beslediği kör umutlar yeşerir mi?

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve dolayısıyla Millet İttifakı için 14 Mayıs sonrasına ilişkin kimler ne gibi umutlar besliyor?...

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve dolayısıyla Millet İttifakı için 14 Mayıs sonrasına ilişkin kimler ne gibi umutlar besliyor? Bakalım:

Kılıçdaroğlu, bölgesel çıkarlarını Erdoğan’a dayatamayan ABD için bir umuttur. Kılıçdaroğlu; Türkiye’nin Rusya’ya sırtını dönmesi, yeniden NATO ve ABD’nin gönüllü jandarması olmasını isteyenler için güçlü bir umuttur.

Kılıçdaroğlu; Atatürk’e, “Irkçı”, “Kefere” diyenleri parti yönetimine taşıyarak, CHP’lilere; “Mustafa Kemal’in itleri” diyenlerle iş birliği yaparak, Atatürksüz bir CHP ve Türkiye düşleyenlerin de umududur.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de tükenmiş, Kandil’de sıkışmış, Suriye’de çaresiz kalmış PKK/PYD için, varlığını sürdürebilme konusunda bir umuttur. (Sırrı Süreyya Önder: Bu seçim bizim için bir varlık yokluk meselesidir.)

Kılıçdaroğlu; Selahattin Demirtaş, terörist başı Öcalan ve diğer PKK’lıların özgürlüğüne kavuşması için sabırla bekleyenlerin umududur. (S. S. Önder: “Bu seçim bütün tutsak arkadaşlarımızı özgürlüğüne kavuşturacağımız bir seçim olacak.”)

Kılıçdaroğlu; Suriye’de bir terör devleti kurulması ve böylece ABD ve İsrail’in bölgesel yüksek çıkarlarının Türkiye, Suriye, İran ve Irak’a dayatılması ve bu terör devletinin bir tehdit olarak kullanılmasını arzulayanlar için umuttur. (Suriye teskeresine HDP ile birlikte ‘Hayır’ demesi bu umutları daha çok yeşertmiştir.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.502 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 584 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.785 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 824 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar