MİT’in çantasından çıkanlar ve İbrahim Kalın’ın 2024 ajandası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir cümlesi MİT’in 97. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna damga vurdu. Erdoğan teröristlere ve hainlere şöyle seslendi:“Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir cümlesi MİT’in 97. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna damga vurdu. Erdoğan teröristlere ve hainlere şöyle seslendi:

“Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti ve terörü kimsenin yanına bırakmaz.”

Terörün ne olduğu kim olduğu belli...

Erdoğan özellikle “ihanet” e vurgu yaptı. Bu ifadeyi MİT’in kuruluş yıldönümünde yapması, “kripto hain” lere mesajdı. “MİT bütün hainleri tespit etti, sizi biliyoruz” mesajı verdi. 

Ardından, İsrail’in casusluk faaliyetlerine dönük operasyona değindi ve “İsrail şaşırdı! Durun bakalım daha bu ilk adım” dedi. Bu bana; Yakın gelecekte, hem İsrail hem de diğer ülkeler adına casusluk faaliyetinde bulunan daha büyük balıklara bir operasyon gelebileceği izlenimini verdi.

MİT’İN ÇANTASINDAN ÇIKANLAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.513 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 585 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.785 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 825 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar