İşte seçim sonucunu belirleyecek sorular ve cevapları!

Seçime dört gün kala, Cumhur İttifakı seçmeni üzerinden, akla hayale gelmedik provokasyonlara başvurabilirler.Erzurum’da yaşananlar bunun bir örneği.Erzurum’da yapmak istediklerinin, yaşanan olayların çok daha...

Seçime dört gün kala, Cumhur İttifakı seçmeni üzerinden, akla hayale gelmedik provokasyonlara başvurabilirler.

Erzurum’da yaşananlar bunun bir örneği.

Erzurum’da yapmak istediklerinin, yaşanan olayların çok daha ötesinde olduğu anlaşılıyor. Ama Erzurumluların sağduyusu ve güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler bu provokasyonun büyümesine geçit vermedi. Seçime sadece günler kala, böyle bir şiddet girişimi kabul edilemez. Her şeyden önce, bu tür olayların kimin işine yarayacağı belli değil mi?

İsmail Saymaz bu olayların sebebini; “Millet İttifakı'nı ve Kılıçdaroğlu’nu PKK ve FETÖ ile iş birliği içinde göstermek” diye açıklamış. Bana göre, şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. Şiddetin tek gerekçesi provokasyondur. Gerçekler şiddete başvurulmadan anlatılırsa etkili olur.

Ancak, bu millet, Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapan PKK’nın, HDP’nin şimdiden iktidar havasına girmesini görmüyor olabilir mi?

“Yüz yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz”, “Kurtuluş Savaşı hikâye, Batı Atatürk’e yüz yıllık avans verdi” demelerini anlamıyor olabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.502 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 584 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.785 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 824 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar